Twitter

Twitter Profile Instagram Linki Ekleme

Twitter Instagram linki ekleme, birkaç farklı yöntemle yapılabilecek bir işlemdir. İlk yapılabilecek yöntem web sitesi bağlantısı olarak eklemektir. Bunu yapmak için Twitter’ınıza giriş yapın, sonrasında profil fotoğrafınıza tıklayın ve “profili düzenle”yi seçin. Karşınıza çıkan “web sitesi” metin kutusuna size ait olan Instagram hesabınızın URL’sini kopyalayıp yapıştırın. En son adım olarak “değişiklikleri kaydet” deyip işlemi sonlandırın. 

Instagram’a link eklemek için;

  1. Instagram hesabınıza girin.
  2. Profili düzenleye tıklayın.
  3. Web sitesi kısmına linkinizi ekleyin.

Instagram link ekleme

 

 

Instagram Biyografi
Instagram Biyografi

Bir başka yöntem olarak Twitter biyografisine Instagram linki ekleme gösterilebilir. Bu yöntemde yine Twitter’a giriş yaptıktan sonra profilinize geçiş yapın. “Profili düzenle” düğmesine tıklayıp “biyografi” metin kutusuna Instagram kullanıcı adınızın tam halini (“@” işareti ile birlikte yazın) geçirin. Son olarak “değişiklikleri kaydet” deyip sonlandırın. 

Instagram profilinize ait URL’yi bulmak için de profilinizdeki sağ üst köşede bulunan üç nokta işaretine tıklayın. Oradan “bağlantıyı kopyala” seçeneğini seçerseniz hesabınıza ait URL’yi kopyalamış olursunuz. Farklı bir yöntem olarak, Instagram hesabınızı Linktree veya Linkin.bio gibi üçüncü taraf hizmetleriyle de hesabınıza ekleyebilirsiniz. Bunlar gibi üçüncü taraf hizmetleri genellikle profile birden fazla link ekleneceği zaman kullanılmaktadır. Böylece tek bir bağlantıda birden fazla link takipçiye sunulabilir. 

Twitter’a Instagram Linki Eklemek

Twitter Instagram linki ekleme birden fazla fayda sunabilmektedir. Bu faydalardan ilki platformlar arası takipçi geçişiyle kitlenizi büyütme şansı yakalamanızdır. Koyduğunuz bağlantı ile hem Twitter’dan Instagram’ınıza geçiş olur hem de Instagram hesabınızdan Twitter profilinize takipçi geçişi olur. Böylece her iki platformdaki hesabınız da yükselir. 

Twitter hesabınızın takipçi sayısını arttırmak ve diğer kullanıcılara daha görünür olmak için Twitter Retweet satın al hizmetimizi inceleyebilirsiniz.

Instagram hesabını Twitter biyografisine koyma daha fazla etkileşim kazanmanızı da sağlar. Böylece her iki platformda da daha görünür olursunuz. Bu durum ayrıca markalaşma hedefinizi de gerçekleştirmeye yardımcı olabilir. Etkileşimin yükselmesiyle daha fazla insanın önüne çıkarak potansiyel takipçilere erişme şansını yakalarsınız. 

Eğer ticari niyetlerle bir sayfa idare ediyorsanız, Twitter biyografisine Instagram linki ekleme satışlarınızı belirgin bir şekilde arttırır. Instagram’ın görsel ürün tanıtımı avantajını Twitter’da da kullanmış olursunuz. Böylece yalnızca Instagram kitlenize değil, aynı zamanda Twitter kitlenize de satış yapmaya başlayabilirsiniz. Genel olarak görünürlük ve platformlar arası geçişi kapsayan Twitter Instagram linki ekleme, birçok farklı profil tipi tarafından kullanılan yararlı bir araçtır. 

Instagram Linkinizi Twitter Bio’suna Eklemek

Twitter Instagram Linki Ekleme

Instagram hesabını Twitter biyografisine koyma profil sekmesinden “profili düzenle” butonuna basıldıktan sonra “biyografi” kısmına Instagram URL’si yazılarak gerçekleştirilebilir. Buna ek olarak “profili düzenle” seçeneğini kullandıktan sonra “web sitesi” kutucuğuna da yine Instagram URL’si eklenebilir. 

twitter instagram linki
twitter profili düzenle
RoxMedya Instagram
RoxMedya Instagram

Twitter’a instagram linki eklemek için;

  1. Twitter hesabınıza girin.
  2. Profilinize gidin.
  3. Profili düzenleye tıklayın.
  4. Karşınıza gelen ekrandan biyografi bölümüne instagram adresinizi ekleyin.

Twitter biyografisine Instagram linki ekleme markalaşma, platformlar arası takipçi kazanımı, yüksek trafik ve etkileşim, satış hacminin büyümesi gibi farklı faydaların yolunu açabilir. Her iki platformda bulunan özellikler birbirinden çok farklı olduğu için, platformları bu şekilde birbirine bağlamak tek bir platforma bağlı kalınmasının kilidini açmaktadır. Bundan dolayı, profil tipiniz ne olursa olsun, tanıtım ve ticari faaliyetlerin tamamı için yararlı bir işlemdir. Twitter biyografinize kolayca Instagram URL’nizi koyarak siz de bunun gibi avantajları kullanmaya başlayabilirsiniz. 

Kısa Linkler Kullanarak Daha Temiz Bir Profil Oluşturma

Profilde uzun ve göz yorucu linklerin gözükmesi takipçiler için hoş bir deneyim olmamaktadır. Bundan dolayı, profilinize sabitleyeceğiniz linkleri kısa bir görünümle sunmanız gerekmektedir. Bu kısa linkleri üçüncü taraf hizmetleri veren Linktree veya Linkin.bio gibi araçlarla elde edebilirsiniz. Ayrıca, birden fazla linki tek bir kısa link içine hapsedebilirsiniz. Böylece tek bir kısa link üzerinden birden fazla platformda trafik kazanabilirsiniz. Bu tarz detaylar genellikle etkileşim kazandırdığı için, hesap sahipleri için önem arz etmektedir.

Uğur Çakar

RoxMedya blog editörü. Sosyal medya uzmanı. Sosyal medya hakkında merak ettikleriniz ve yaşadığınız sorunlar üzerine yazar. Teknolojideki son gelişmeleri takip etmeyi sever. Araştırır, çizer.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu